When a more precise reading of early degradation of oil is desired, try the 3M™ Low Range Oil Quality Test Strips. This strip measures free fatty acid concentrations at 1%, 1.5%, 2% and 2.5%. Ideal for food processing applications or to help meet regulatory requirements.
3M™ LRSM strip is dipped into shortening at operating temperature. By simply counting the number of yellow bands, the stage of shortening breakdown is indirectly determined. As shortening breaks down, the free fatty acid concentration increases, causing a greater number of bands on the 3M™ LRSM strip to change color. A blue band will change completely to yellow at a specific free fatty acid concentration.
Ďakujeme za váš záujem o spoločnosť 3M. S cieľom pomôcť nám efektívne a efektívne odpovedať na vaše otázky vás prosíme, aby ste poskytli niektoré kľúčové informácie vrátane vašich kontaktných údajov. Informácie, ktoré poskytnete, použije na odpoveď na vašu žiadosť e-mailom alebo telefonicky zástupca spoločnosti 3M alebo jeden z našich autorizovaných obchodných partnerov, s ktorými môžeme zdieľať vaše osobné údaje v súlade so zásadami ochrany osobných údajov spoločnosti 3M.
Dostali sme vašu správu a zaoberáme sa vaším dotazom
Jeden z našich zástupcov sa s vami skontaktuje telefonicky alebo e-mailom